DOZORRO-NEWS

Нацполіція Львівщини розірвала угоду про поставку спецавтомобіля фірмою з «чорного списку» АМКУ

28.07.2021 09:51

Головне управління Національної поліції у Львівській області розірвало договір із ТОВ «Реформ» на закупівлю автомобіля для оперативного реагування. Це сталося після публіцкації журналістами «Наші гроші. Львів» новини щодо порушень під час проведення закупівлі.

Сума договору становила 3,26 млн грн, а закупівлю бронеавтомобіля збирались провести за грантові кошти у рамках проєкту «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові».

Журналісти наголошували, що ТОВ «Реформ» включене до так званого «чорного списку» АМКУ через змову на тендері. Рішення АМКУ, окрім штрафу, також передбачає, що ця компанія не могла брати участь у відкритих торгах та деяких видах переговорних закупівель впродовж трьох років від дати рішення.

За результатами оприлюдненої інформації експерти «Центру громадського моніторингу та досліджень» надіслали звернення до Державної аудиторської служби для перевірки виявлених фактів.

Тим часом поліція уклала додаткову угоду про розірвання договору. Серед причин зазначили «дію обставин непереборної сили». Мовляв, був лист від виробника автомобіля про неможливість поставки.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання