DOZORRO-NEWS

Найочікуваніші тендери Міністерства охорони здоров’я України

13.06.2017 13:26

Спеціалісти-аналітики команди ProZorro підготували для зацікавлених учасників публічних закупівель чергову підбірку цікавих тендерів. Цього разу до вашої уваги запропоновано ТОП-5 найочікуваніших та найбільших активних тендерів Міністерства охорони здоров’я України.

Очолює, та загалом і формує в цілому цей імпровізований рейтинг, Одеський Національний Медичний Університет та його 5 закупівель. На першому щаблі з очікуваною вартістю  у 24,32 мільйони гривень опиняється тедер на закупівлю трьох комплектів хірургічного обладнання та інструментів. Початок аукціону – 20 червня.

Трохи менше 15 млн грн той же університет планує витратити на 107 штук медичних меблів. Розпочати торги планують 1 серпня.

Ще 9,45 мільйонів готові у виші витратити на 6 комплетів анестезійної апаратури, купувати яку планують на аукціоні 3-го серпня.  .

Важливим для роботи Медуніверситету виявився і цифровий рентгенодіагностичний комплекс на три робочих місця з томографічною приставкою, на який заклад готовий витратити 8.72 мільйони гривень.Початок аукціону – 28 липня.

Закриває ж ТОП-5 закупівля систем гіпертермічної перфузії аукціон на придбання якої намічено на 20 липня. Очікувана вартість закупівлі – 8,31 мільйони гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання