DOZORRO-NEWS

Напередодні 8 березня "Укрзалізниця" замовила "фірмових" пакунків та їх перевезення на понад 600 тисяч гривень

15.03.2019 06:18

Напередодні восьмого березня  Філія "Центр сервісного забезпечення" Публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" прозвітувала про підписання двох угод на придбання паперових пакетів з логотипом “Укрзалізниці” та послуг з перевезення цих пакунків. Загальна вартість договорів склала 634 тисячі гривень.

Окрім кількості, пакетів – 14700 шт та послуг перевезення 21205 послуг, нічого не відомо, адже замовник не оприлюднив договори постачання або змістовну інформацію про умови контрактів, повідомляє «Zалізниця без корупції» з посиланням на сторінку закупівель в системі ProZorro.

Постачальником пакетів з логотипом “Укрзалізниці” стало ТОВ “Вікрус – Принт” з статутним капіталом всього 1 000 грн.  Фірма у минулому році вже поставляла аналогічний товар, тоді вона теж була обрана переможцем без жодної конкуренції.

Що ж до послуг з перевезення пакунків, то цю роботу має виконати ФОП Найденко Костянтин Сергійович. Займатися підприємницькою діяльністю чоловік почав лише місяць тому. То ж до кінця не зрозуміло за яким критерієм було обрано саме цього первізника.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання