DOZORRO-NEWS

НБУ зекономив 24 млн. грн. на техобслуговуванні

12.04.2017 15:41

Національний банк України успішно провів процедуру закупівлі послуг фасіліті-менеджменту, а саме послуг технічного обслуговування:

· систем вентиляції, кондиціювання, опалення, холодного та гарячого водопостачання, водовідведення будівель і споруд центрального банку

· електричного обладнання інженерних систем будівель і споруд НБУ.

Так, перша закупіля ("Послуги з технічного обслуговування систем вентиляції, кондиціювання, опалення, холодного та гарячого водопостачання, водовідведення будівель і споруд Національного банку України") здійснювалася за двома лотами за регіональним принципом: надання відповідних послуг центральному банку в Києві та в регіонах України.

Автоматична оцінка електронною системою закупівель Prozorro визначила найбільш економічно вигідною пропозицію:

· за лотом 1 в Києві - Товариства з обмеженою відповідальністю "БУДСТАР ГРУП"

· за лотом 2 в регіонах - Товариства з обмеженою відповідальністю "ВЕНТПРОФ".

Після цього Тендерний комітет НБУ 16 березня 2017 року визначив ці компанії переможцями за цими лотами. За результатами тендеру 04 квітня цього року Національний банк уклав два договори:

· з ТОВ "БУДСТАР ГРУП" за лотом 1 на загальну суму 24.25 млн. грн. Строк надання послуг становить 24 календарних місяці. Загальна сума договору - близько 66% від очікуваної вартості (36.22 млн. грн).

· з ТОВ "ВЕНТПРОФ" за лотом 2 на загальну суму 2.37 млн. грн. Строк надання послуг також складає 24 календарних місяці. При цьому, загальна сума договору становить близько 79% від очікуваної вартості (2.99 млн. грн).

Таким чином, загальна економія від проведених торгів склала 12.59 млн. грн. (близько 32% ).

Учасниками відкритих торгів на закупівлю послуг техобслуговування систем вентиляції та водопостачання були:

· сім компаній за лотом 1 – ТОВ "ВЕНТПРОФ, ТОВ "ТЕРРА ФІРМА ПЛЮС", ТОВ "БУДСТАР ГРУП", ТОВ "ТЕРМ-О", ТОВ "БАЛТЕХ СЕРВІС", ТОВ "ФЛЕКС-ІНТЕГРАЦІЯ", ТОВ "ЧИСТИЙ СВІТ ФАСІЛІКОМ"

· чотири компанії за лотом 2– ТОВ "ВЕНТПРОФ", ТОВ "ТЕРРА ФІРМА ПЛЮС", ТОВ "БУДСТАР ГРУП", ТОВ "ЧИСТИЙ СВІТ ФАСІЛІКОМ".

НБУ також провів процедуру закупівлі послуг з технічного обслуговування електричного обладнання інженерних систем будівель і споруд Національного банку України. Закупівля розподілялася на два лоти:

· лот 1 – надання відповідних послуг в м. Київ;

· лот 2 – надання відповідних послуг в регіонах України.

Автоматична оцінка електронною системою закупівель Prozorro визначила тендерні пропозиції ТОВ "БУДСТАР ГРУП" (лот 1) та ТОВ "Імпел Гріффін Груп" (лот 2) найбільш економічно вигідними. Тендерний комітет Національного банку України 23 березня 2017 року визначив ці компанії переможцями торгів. Після цього 11 квітня цього року Національний банк уклав договори:

· з ТОВ "Будстар Груп" на загальну суму 12.950 млн. грн. Згідно з договором, строк надання послуг складає 12 календарних місяців. При цьому, загальна сума договору становить близько 53% від очікуваної вартості (24.147 млн. грн)

· з ТОВ "Імпел Гріффін Груп" на загальну суму 1.655 млн. грн. зі строком надання послуг на 12 календарних місяців. Загальна сума договору - близько 82% від очікуваної вартості (1.995 млн. грн).

Таким чином, загальний економічний ефект від проведених торгів склав 11.55 млн. грн або близько 44%.

У відкритих торгах на надання послуг з технічного обслуговування електричного обладнання інженерних систем НБУ взяли участь п’ять учасників:

· п’ять компаній за лотом 1 - ТОВ "БУДСТАР ГРУП", ТОВ "Імпел Гріффін Груп", ТОВ "АРТ-СЕРВІС", ТОВ "ФЛЕКС-ІНТЕГРАЦІЯ", ТОВ "ЧИСТИЙ СВІТ ФАСІЛІКОМ";

· три компанії за лотом 2 - ТОВ "БУДСТАР ГРУП", ТОВ "Імпел Гріффін Груп", ТОВ "ЧИСТИЙ СВІТ ФАСІЛІКОМ".

Основним критерієм під час оцінки тендерних пропозицій за обома тендерами була найкраща ціна.

Згідно з вимогами законодавства, повідомлення про намір укласти договори за двома тендерами оприлюднені на веб-порталі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України 16 та 23 березня 2017 р. відповідно. Договори про закупівлю цих послуг розміщені на веб-порталі МЕРТ 4 та 11 квітня цього року.

НБУ

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання