DOZORRO-NEWS

Одним із пріоритетних напрямків роботи Мінекономрозвитку до 2020 року стане розвиток публічних закупівель

03.04.2017 17:39

Одним із пріоритетних напрямків роботи Мінекономрозвитку до 2020 року стане розвиток публічних закупівель

Кабмін України затвердив Середньостроковий план пріоритетних дій до 2020 року та план пріоритетних дій на 2017 рік до розробки та подальшої реалізації якого мають долучитись усі міністерства. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Згідно оприлюдненої інформації серед пріоритетних для Мінеконорозвитку напрямків було визначено: дерегуляція, управління державною власністю та приватизація, публічні закупівлі, розвиток інновацій, покращення інвестиційного клімату та розвиток українського експорту.

Головною метою напрямку розвитку публічних закупівель має стати «побудова здорової екосистеми публічних закупівель, що спирається на взаємодію бізнесу, влади та громадянського суспільства, є простою, прозорою, справедливою та сучасною, дозволяє купувати з оптимальним співвідношенням “ціна/якість”.

Визначили у Міністерстві й ключові кроки, які будуть зроблені в процесі досягнення поставних завдань: підвищення рівня професіоналізму закупівельників та збільшення рівня конкуренції в тендерах, завдяки збільшенню рівня довіри бізнесу до держав.


© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання