DOZORRO-NEWS

Полтавська ОДА шукає підрядників для розробки проекту Музею Науки

26.02.2021 09:11

Департамент будівництва, МіА та ЖКГ Полтавської ОДА оголосив тендер на проект Музею Науки. Очікувану вартість розробки визначили на рівні 700 тисяч гривень. Пропозиції щодо проектування замовник збиратиме до 4 березня. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу Prozorro.

За планом, створити музей хочуть за 9 місяців — з квітня по грудень 2021 року. Загальну вартість реконструкції  оцінюють у 10 мільйонів гривень. З них 1 мільйон має дати область, а 9 мільйонів — Державний фонд реконструкції та розвитку. Проект Музею Науки переміг на відповідному конкурсі на фінансування з держбюджету.

Відповідно до тендерної документації, для закладу хочуть використати приміщення 1-го та 2-го поверхів Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.П. Котляревського, загальною площею 1100 м². На 1-му поверсі буде облаштований ресепшн, гардероб, встановлені інформаційні стенди, стелаж книжкових новинок, кавовий апарат та пуфи для відпочинку, на 2-му — спеціалізовані експонати на кшталт таких як «Акустика», «Дивна матерія», «Механіка», «Робототехніка і SMART технології», «Оптика і оптичні ілюзії», «Великі винаходи», «Людина» у Музеї науки МАН, що у Києві.

Свої пропозиції щодо проекту Музею учасники подаватимуть до 4 березня.  Виконати розробку майбутній проектувальник має до кінця травня цього року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання