DOZORRO-NEWS

Полтавські комунальники з переплатою замовили пароконвектоматів для освітніх закладів області

30.11.2021 11:27

Комунальна установа «Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів» Полтавської облради уклала договір на поставку пароконвектоматів у 36 шкіл Полтави та області. Загальна вартість обладнання склала 3,8 млн грн. При цьому, ціна кожної моделі таких пічок вийшла в середньому, у 1,5-2 рази вища за ринкову, інформує «Полтавщина»

Так за даними Prozorro 37 таких пічок чотирьох моделей італійських виробників коштуватимуть замовнику від 81 до 238 тисяч гривень за одиницю. При цьому, середня ціна на ринку навіть на найдорожчу модель зі списку не перевищує 160 тисяч. Як повідомляють журналісти, ящо порівнювати ціну «Фуд-сервіс» зі знижкою — то ціна у договорі з «ІСА» на 60% більша, а от різниця з цінами Rozetka склала 35%. Тобто загалом іде мова про переплату 0,9-1,5 млн грн за всю поставку.

За умовами договору ТОВ «ІСА» має привезти усю техніку до 10 грудня та надати один рік гарантії. Пароконвекційні пічки отримають 25 закладів освіти Полтави, а також школи у Миргороді, Горішніх Плавнях, Пирятині, Ланні, Козельщині, Великій Багачці, Чутовому, Зінькові, Котельві, Малій Перещепині та Новій Галещині. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання