DOZORRO-NEWS

Посадовці «Київтеплоенерго» відкидають звинувачення у розкраданні на закупівлі охоронних послуг 1,7 мільйонів гривень

20.01.2020 14:32

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» заявляє, що охоронні послуги для компанії надаються в повному обсязі, а інформація прокуратури про привласнення посадовцями КП 1,7 мільйонів гривень не відповідає дійсності. Зокрема «Київтеплоенерго» інформує, що договір між ними та ПП «Регіональний охоронний союз» було укладено відповідно до всіх вимог закупівельного законодавства, повідомляє «Главком».

Згідно умова підписаного контракту компанія-підрядник здійснює фізичну охорону об’єктів СП «Київські теплові мережі», СП «Київські ТЕЦ», завод «Енергія», СП «Автотранспорт» та СП «Енергозбут». Необхідність охорони об’єктів зумовлена їх стратегічним значенням у життєзабезпеченні столиці. ПП «Регіональний охоронний союз» надає послуги в обсязі 117 охоронних постів, із них слідство вбачає порушення надання охоронних послуг лише за трьома адресами.
За даними КП «Київтеплоенерго», факти спричинення фінансової шкоди посадовою особою не підтверджуються. Перевірка надання охоронних послуг здійснюється щодня та документально підтверджена. Усі документи, які підтверджують повний обсяг надання послуг охоронною компанією, КП «Київтеплоенерго» готове надати слідству.

Раніше повідомлялося, що Київською місцевою прокуратурою № 6 спільно зі слідчими столичної поліції та Головним управлінням СБУ у Києві та Київській області викрито директора приватного підприємства та службову особу комунального підприємства «Київтеплоенерго», злочинна діяльність яких завдала державі збитків на суму понад 1,7 млн гривень. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання