DOZORRO-NEWS

Пов’язані ТОВки розіграли замовлення на капремонт Бурштинської лікарні

17.09.2021 09:43

Провівши відкриті торги Бурштинська центральна міська лікарня уклала договір із ТОВ «Партнербудпроект» на капітальний ремонт пологового відділення. Вартість замовлення за результатами аукціону склала 198 тисяч гривень. 

Журналісти видання «Наші гроші. Львів» зауважують – тендерну документацію для обох компаній, які брали участь у закупівлі, готував співвласник «Партнербудпроекту».

Технічним завданням передбачається, що підрядник має провести будівельні роботи, демонтувати двері, встановити нові світильники і т. д. 

Окрім переможця торгів участь у закупівлі взяло лише ПП «Електро» із пропозицією на 780 гривень дорожчою і рівною очікуваній вартості ‒ 199 тисяч гривень. Це перша участь ПП «Електро» у відкритих торгах. Під час аукціону жоден з учасників не торгувався, а документи обох фірм створені за допомогою однакової програми та мають спільного автора.

Директор ТОВ «Партнербудпроект» Василь Бойчук повідомив, що готує документи разом з кошторисником Василем Клюбою.

«Я наймаю кошторисника і він (фірма-конкурент ПП «Електро» – ред.), можливо, наймає того ж кошторисника. Ми співпрацюємо по трудовому договору, тому він, напевно, ще десь працює», ‒ пояснив директор «Партнербудпроекту».

Щоправда, Василь Клюба не лише найманий кошторисник. Він разом із Василем Бойчуком є співвласником ТОВ «Партнербудпроект».

Те, що Василь Клюба готував документи ПП «Електро», також підтвердив директор фірми-конкурента Андрій Мачинський.

«Так сталось, що нас напевно обслуговує один чоловік. Ми малі підприємці і в нас своїх кошторисників нема, ми звертаємось фактично до одного», ‒ пояснює керівник ПП «Електро».

Також у компаній є спільний працівник ‒ електрик Рудий В. М. У обох фірмах повідомили, що і з електриком, і з кошторисником співпрацюють за цивільними договорами, а тому не в курсі про їхню позаробочу діяльність.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання