DOZORRO-NEWS

Працюючи з єдиним замовником дружина депутата-опоблоківця наторгувала на майже 3 мільйони гривень

16.05.2019 14:30

Підприємиця з міста Знам’янки Кіроворадської області Надія Могилей за 2018-19 роки отримала понад сотню безконкурентних підрядів на загальну суму 2,96 мільйонів гривень. При цьому ФОП працювала лише з одним замовником – Знам’янським психоневрологічним інтернатом, повідомляє видання «Блогери» з посиданням на модуль аналітики bi.prozorro.

Загалом за вказаний період підприємиця підписала з інтернатом 117 договорів на постачання різноманітних продуктів харчування. При цьому ціни на запропонований Надією Могилей товар не надто відрізнялись від середньоринкових, вказаних у звітах Держстату. На відкриті торги оголошені інтернатом підприємиця не подавалась ні разу.

Надія Могилей є дружиною депутата обласної ради, представника політичної партії «Опозиційний блок» Михайла Могилея. Згідно з декларацією опоблоківця за минулий рік, підприємницька діяльність принесла родині 1,41 мільйонів гривень. До свого переходу в «Опозиційний блок» Михайло Могилей виконував обов’язки керівника Знам’янської районної організації «Партії регіонів». У цей же час працював на «регіоналів» і Володимир Кадацький, який з 2011 року займає посаду керівника Знам’янського психоневрологічного інтернату.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання