DOZORRO-NEWS

Прикордонники поповнили власний автопарк шістьма мобільними тепловізійними комплексами спеціального призначення

25.06.2019 09:05

Провівши відкриті торги Львівський та Мостиський прикордонний загони 18 червня підписали договори з ПАТ «Банкомзв’язок» на закупівлю шести мобільних тепловізійних комплексів спеціального призначення загальною вартістю 58 млн грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на ProZorro.

За умовами контрактів, підрядник поставить замовникам шість тепловізійних комплексів на базі автомобіля Torsus Praetorian. Кожен такий комплекс коштує 9,7 млн грн. До нього входить сам транспортний засіб та мультисенсорна оптична система.

За допомогою цих комплексів прикордонні загони зможуть нести службу в автономному режимі щонайменше протягом трьох днів. Спостерігати за місцевістю завдяки відеокамерам та тепловізійним камерам, переміщатися по бездоріжжю, лісо-болотистій місцевості. Крім того, завдяки техніці можна буде наводити прикордонні наряди на виявлених правопорушників та координувати їхні дії.

Комплекси постачатимуть поступово. Кожен загін отримає по одному комплексу в жовтні та в грудні 2019 року, а також в березні 2020 року.

Єдиним конкурентом «Банкомзв’язок» на торгах виступило  ТОВ «Спец-Ком-Сервіс». Згідно з даними Smida, власником фірми «Банкомзв’язок» є багамський оффшор «Дітел Інк.», директором − Сергій Колосов.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання