DOZORRO-NEWS

ProZorro зекономило Адміністрації морських портів близько 620 мільйонів гривень

21.02.2018 18:25

Державне підприємство "Адміністрація морських портів України" протягом 2017 року під час торгів в системі ProZorro уклало 583 угоди на загальну суму 3,7 млрд грн, при цьому заощадивши 620 млн грн. Дану статистичну інформацію озвучив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс, інформує БізнесЦензор.

"Через наші торги нам вдалося залучити світові компанії, з якими укладені контракти. Ви пам'ятаєте: у нас є проект розвитку зернового комплексу з MV Cargo. Якщо до мого приходу стояло питання, чи зможемо ми взагалі виконати свої зобов'язання за цим проектом, то реальність - ми підписали акт про виконання робіт. Наші китайські партнери реалізували цей проект з випередженням графіка більш ніж на два місяці. Це не тільки економія, але і досвід наших працівників у взаємодії зі світовими підрядниками ", - сказав Вецкаганс.

Він також зазначив, що АМПУ знаходиться в процесі постійного поліпшення внутрішньої системи закупівель - наприклад, централізуючи деякі з них по паливу.

"У нас є внутрішні центри компетенції між філіями, і це також дає результат. Тендерами займається Південний філіал АМПУ, оскільки він себе показав як якісна команда, тому вважаю, що він впорається з поточним тендером по порту", - підвів підсумки Вецкаганс.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання