DOZORRO-NEWS

СБУ замовило кросоверів на майже 67 мільйонів гривень

25.11.2021 09:33

Служба безпеки України за результатами тендеру замовила ТОВ «Артсіті» легкових автомобілів спеціалізованого призначення на 66,82 млн грн. За ці гроші фірма поставить 65 кросоверів Toyota RAV4 2.5 Hybrid, AWD-i, e-CVT Active (на бензині на та на електронному регулюванні) по 1,03 млн грн кожен, повідомляє видання «Наші гроші»

Автомобілі матимуть оздоблення сидінь тканиною, систему вибору режимів руху (ECO / NORMAL / SPORT), круїз-контроль, датчики паркування (передні та задні), підігрів передніх сидінь, клімат-контроль з незалежним регулювання температури зон водій / передній пасажир, мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 8 дюймів. З додаткового обладнання – комплект килимків, а в підкапотній частині СГП (сигнально-гучномовний пристрій) та проблисковий маячок синього кольору.

На торгах конкурентами переможця були ТОВ Фірма «Алмаз мотор, ЛТД» Олексія Шохи та Олександра Корнієнка, а також ТОВ «Гранд Мотор» Марії Гвоздьової та Тетяни Дерешук, які запропонували на 2,5 тис грн. вищі суми. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Харківське ТОВ «Артсіті» належить росіянину Олександру Лалаяну, директор Антон Подрядчиков.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання