DOZORRO-NEWS

Славське витратить чверть мільйона на просування власних туристичних принад на маловідомих сайтах

02.12.2020 09:39

Славська селищна рада на Львівщині підписала договір із приватним підприємством «Кіностудія ВТМН» на маркетингові послуги з популяризації туризму. Компанія надаватиме ці послуги за 255 тисяч гривень, повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на ProZorro.

Технічним завданням передбачено, що переможець торгів напише 16 статей присвячених дозвіллю у Славську, які опублікують на восьми сайтах. Теми публікацій зазначені у технічному завданні. Серед них «Шість пішохідних маршрутів Славська», «Форелевий тур до Славська», «Еко-туризм – найкращий спосіб зміцнити імунітет» і т.д. Обсяг кожної публікації — до 5 тисяч знаків, вони повинні містити не менше трьох фото.

Публікації розмістять на восьми сайтах українською та російською мовами впродовж трьох місяців як платні матеріали. Серед них загальнонаціональні (ТСН), регіональні (сайт новин Тернопільської області zvistka.net) та маловідомі сайти типу bdzhola.com.

Вартість написання і публікації однієї статті таким чином складає майже 16 тисяч гривень. 

Компанія «Кіностудія ВТМН» зареєстрована 2019 року в смт. Славське. Її власником є маркетолог Віталій Соболевський. Йому також належить рекламне агентство Vitamin Branding Agency та відеопродакшн Vitamin FilmStudio.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання