DOZORRO-NEWS

Спеціалісти ProZorro назвали трійку найбільших тендерів друкованої та супутньої продукції за минулий тиждень

31.05.2017 13:08

Аналітики системи публічних закупівель ProZorro продовжують аналізувати найбільші закупівлі проведенні українськими закупівельниками. Цього разу вони підготували ТОП-3 найбільших тендерів друкованої та супутньої продукції які було проведено минулого тижня.

Перше місце посідає підготовка та видання літератури та методичних рекомендацій з екологічної тематики від Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації. Загальна сума підписаних договорів по лотах 940 тис.грн. В усіх трьох лотах перемогу отримала Вінницька обласна друкарня , яка дала економію в 171 тис грн.

На другому місці Львівська Політехніка та її закупівля паперу у одного із найактивніших учасників українськиї торгів – ТОВ «Український папір». Ціна договору при економії більше 150 тисяч гривень склала 847,76 тисяч гривень.

Замикає трійку лідерів Буковинський державний медичний університет, який за 550 тис грн купив навчальної літератури у ПП «Нова книга» та ТОВ "Всеукраїнске спеціалізоване видавництво "Медицина" зекономивши при цьому 25 тисяч.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання