DOZORRO-NEWS

Столична прокуратура вимагає скасувати договір на будівництво Великої Окружної дороги підписаний за переговорною процедурою

08.07.2020 11:57

Прокуратура Києва повідомила про вжиття заходів попередження безпідставної розтрати 354 мільйонів гривень бюджетних коштів на будівництві Великої Окружної дороги. Йдеться про "факт порушення державних інтересів" при здійсненні публічної закупівлі в системі ProZorro, інформує пресслужба столичної прокуратури.

Правоохоронцями встановлено, що у квітні 2020 року комунальним підприємством «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва» здійснювалася закупівля послуг з виконання додаткових робіт з будівництва відрізку Великої Окружної дороги протяжністю 1,8 км на загальну суму 354,2 мільйонів гривень.

При цьому комунальним підприємством було безпідставно застосовано переговорну процедуру закупівлі та укладено з підрядниками договір на виконання цих робіт за бюджетні кошти. Таким чином, державні закупівлі були проведені на безконкурентній основі та без можливої економії.

Прокуратура міста звернулась до суду з позовом про визнання незаконним, скасування рішення тендерного комітету та визнання недійсним укладеного договору.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання