DOZORRO-NEWS

Теплопостачальна фірма нардепів Дубневичів замовила у фірми нардепів Дубневичів обладнання на майже 900 тисяч

31.05.2017 21:08

Міське теплопостачальне підприємство, яке має монопольне право на постачання тепла в Новому Роздолі, ТОВ «Енергія-Новий Розділ» замовила у ТОВ «Корпорація КРТ» обладнання для ремонту електродвигунів та загальностанційного обладнання на загальну суму у 886,29 тис. грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші.Львів» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

За даними журналістів лише 9,95% ТОВ «Енергія-Новий Розділ» належить Міському державному комунальному підприємству «Розділтеплокомуненерго», кінцевими ж бенефіціарними власниками фірми є народні депутати Богдан та Ярослав Дубневичі. Що ж до постачальника -  ТОВ «Корпорації КРТ» до дане підприємство через АПП «Львівське» також є власністю депутатів Дубневичів.

Це вже не перша «сімейна угода» між фірмами, які контролюють народні депутати. Як повідомляли «НГ.Львів», у березні поточного року ТОВ «Енергія-Новояворівськ», ще одне теплопостачальне підприємство братів Дубневичів, уколало угоду на ремонт обладнання на суму 3 млн грн з «Корпорацією КРТ».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання