DOZORRO-NEWS

У харківському парку імені Горького встановлять шафу для буккросингу за 186 тисяч гривень

26.06.2020 13:02

Харківське комунальне підприємство «Центральний парк культури та відпочинку імені М.Горького» уклав договір з ФОП Перцюг Олександр Костянтинович щодо придбання книжкової шафи “Буккросинг” за 186 тисяч гривень. Книжкова шафа в парку буде представляти собою зварну металеву конструкцію, з облицюванням композитними матеріалами і акриловим пластиком, обклейкою вінілової плівкою, довжиною 2,6 м., висотою 2,4 м. та глибиною 45 см. Про повідомляє «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на ProZorro.

Поставити шафу мають до 1 вересня цього року з гарантією на 1 рік. Для порівняння, в інших містах України, шафи для буккросингу подібних розмірів купують значно дешевше. Зокрема відділ освіти виконавчого комітету Софіївської селищної ради Дніпропетровської області в серпні 2019 року придбав буккросинг за 30,8 тисяч гривень. 

А от Книшівська сільська рада Гадяцького району Полтавської області в серпні 2019 року за 100 тисяч гривень замовила облаштування альтанки з доступною WI-FI зоною та буккросинг.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання