DOZORRO-NEWS

У Харкові збудуть зливну каналізацію поблизу дороги через «Барабашово»

23.10.2020 10:51

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради уклало угоду з ТОВ «Спецбуд-3 ЛТД» щодо будівництва зливової каналізації. Вартість запланованих робіт - 8,99 мільйонів гривень, повідомляє «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на ProZorro.

Мова йде про нове будівництво зливової каналізації на ділянці від вул. Мойсеївської до існуючого колектору в районі вул. Пантелеймонівської у Харкові.  Це будівництво зливової каналізації поряд з новою дорогою через ТЦ «Барабашово».

Щодо підрядника, то ТОВ «Спецбуд-3 ЛТД» було створено в 2019 році. Фірма записана на Богдана Веремейченка, а знаходиться за адресою вулиця Мироносицька, 30. Саме там розташований офіс фірми ТДВ «Спецбуд-3» депутата харківської міськради Віталія Ганжи.

Нагадаємо, що в 2019 році Харківське обласне територіальне відділення АМКУ оштрафувало за змову на тендерах ТДВ «Спецбуд-3» та ТОВ «Вега-буд» на суму 1,3 мільйонів гривень кожну. Відразу після штрафу були створені нові фірми ТОВ «Спецбуд-3 ЛТД» та ТОВ «Вега-Буд ЛТД».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання