DOZORRO-NEWS

У Хмельницькому готові витратити понад 285 мільйонів гривень на будівництво Льодового палацу

26.03.2020 09:43

Управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Хмельницької міської ради оголосило тендер на будівництво Льодового палацу. Комплекс планується розмістити на вулиці Прибузькій, 7/3А. Очікувана вартість замовлення складає 285,44 мільйонів гривень, повідомляє «Незалежний громадський портал» з посиланням на ProZorro.

За умовами тендерної документації будівля Льодового палацу складатиметься з двох поверхів. У центральній частині першого поверху буде розташовано двосвітловий зал з льодовою ареною та трибуна для глядачів на 450 місць.

Також на першому поверсі розмістять: вестибюль для глядачів з входами до залу, каси, гардеробні, камери схову, туалети для відвідувачів, адміністративні приміщення, роздягальні для команд, тренерські, кімнати суддів, медичні кімнати, технічні, допоміжні та підсобні приміщення.

Другий поверх займуть: фойє для глядачів з додатковими входами до трибун залу, буфети, туалети, зал для конференцій, зали спеціальної фізичної підготовки, допоміжні та технічні приміщення.

У вартість будівництва ввійде також закупівля обладнання: по два комплекти тренажера Attack triangle (імітація гравця з ключкою для відпрацювання техніки володіння шайбою) і тренажера для відпрацювання вправ з дриблінгу в русі за різними траєкторіями типу «змійка»; по чотири тренажера Plyo Box для відпрацювання техніки катання з 2-ма площадками і PowerSkater для відпрацювання техніки катання з двома площадками; чотири комплекти тренажера для катання; мультистанція на 4 персони; сидіння для стадіону та інші.

Завершити будівництво Льодового палацу планують до кінця 2024 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання