DOZORRO-NEWS

У лютому відбудеться переобрання складу Громадської ради при Антимонопольному комітеті України

18.01.2019 13:21

Через місяць, 25 лютого об 11.00, в Антимонопольному комітеті України відбудуться установчі збори щодо переобрання складу Громадської ради при АМКУ. До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України та у сфері, що пов’язана з діяльністю Антимонопольного комітету України, та в статуті яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності, інформує офіційний сайт АМКУ.

В Комітеті наголошують, приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється 25 січня 2019 року. Самі з заяви та додаткові документи, з переліком яких можна ознайомиться тут, приймаються за адресою вул. Митрополита Василя Липківського 45, м. Київ, 03035.

Склад Громадської ради формуватиметься на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких були внесені інститутами громадянського суспільства.

Проконсультуватись щодо форми та змісту документів, а також безпосередньо зборів можна у представниці АМКУ Жернової Ольги за телефоном (044) 251-62-32, або написавши електронного листа на адресу zhernova@amcu.gov.ua.




© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання