DOZORRO-NEWS

У трагічновідомому дитячому таборі «Вікторія» планують відремонтувати покрівлі двох корпусів

14.05.2019 09:18

Одеський табір «Вікторія», де в пожежі 2017-го року загинуло троє дітей, планують відремонтувати. Мова йде про капітальний ремонт покрівель корпусів №2 та 3 який замовило управління капбудівництва Одеської міської ради. За умовами тендерної документації завершити роботи мають до 30 червня 2020 року. Очікувана вартість закупівлі при цьому складає 7,3 мільйонів гривень, повідомляє Громадське з посиланням на ProZorro.

Водночас директорка Департаменту освіти та науки Одеської міськради Олена Буйневич розповіла телеканалу UA:Одеса, що не знає нічого про 7 мільйонів.

Каже, на ремонт кам'яних будівель виділили 3 мільйони. Гроші підуть на протипожежну сигналізацію, дах одного з кам’яних корпусів, а також ремонтні роботи 2018 року (1,5 млн грн). «Я такого не чула. Можливо, виборчком складав за декілька років, оскільки мільйон було виділено на відновлення протипожежного водогону, це треба рахувати», — прокоментувала Буйневич.

Згідно з розпорядженням міського голови Одеси Геннадія Труханова, на базі «Вікторії» мають оздоровлювати дітей з 8 по 28 серпня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання