DOZORRO-NEWS

У Запоріжжі витратять 132 тисячі на ремонт гаражів мерії

24.09.2020 08:24

Запорізька комунальна установа “Автогоспцентр” замовила ТОВ “Гост-строй” поточний ремонт нежитлових приміщень та їх частин в будівлях (літ. Б, Ж, Л) на проспекті Соборному, 206, вартістю 132 тисячі гривень. Це адреса Запорізької міської ради, на задньому дворі якої розміщуються гаражі та допоміжні будівлі.. Так, переможець має пофарбувати в’їзні ворота, відремонтувати кабінети, коридор та тамбур (фарбування дверей, вікон, стель та стін, улаштування світильників, лінолеуму, укладання стельових плит). Про це повідомляє видання «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на ProZorro.

Конкурентами ТОВ “Гост-строй” на тендері були Приватне підприємство “Алекс і алекс будівельно-монтажна група”, ТОВ “Ронд” та КП “Універс” Запорізької обласної ради з дорожчими пропозиціями.

ТОВ “Гост-строй” належить Олексію Мельникову. Він також володіє ТОВ “Коннект-сервіс”, яке вказувало спільних працівників з ТОВ «Гост-строй».

Також обидві фірми зареєстровані за однією адресою – Запоріжжя, вул. Товариська, 43, квартира 21. Тут же зареєстрований ФОП Мельніков Олексій Леонідович. Він також має спільний офіційний номер з ТОВ “Гост-строй” – 096-142-69-14.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання