DOZORRO-NEWS

У Житомирі готові витратити півтора мільйона на облаштування скейт-парку

23.09.2020 11:37

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило про проведення тендеру на реконструкцію території з улаштуванням скейт-парку на Новому бульварі в Житомирі. Технічною документацією передбачається проведення робіт з зовнішнього освітлення, благоустрою території з улаштуванням покриття, встановленням огорожі та засіванням газону, повідомляє «Житомир.info» з посиланням на ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі становить 1,48 мільйонів гривень, а от аукціон збираються провести уже на початку жовтня. У разі успішного завершення закупівлі розпочати виконання робіт планують 12 жовтня, а от завершити до кінця поточного року.

Видання роз’яснює, на початку серпня радник мера, депутат міської ради Олександр Черняхович показав проєкт нового скейт-парку, який буде знаходитися біля поліцейської станції на Новому бульварі. На позачерговій сесії 2 вересня мер Житомира Сергій Сухомлин розповів, що облаштування скейт-парку коштуватиме близько 1,65 мільйонів, при цьому спонсори вже готові виділити на нього близько 1 мільйона гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання