DOZORRO-NEWS

“Укргазвидобування” засило бурильних труб на майже 20 мільйонів доларів

22.02.2022 09:33

АТ «Укргазвидобування» за результатами тендеру замовило фірмі «Vorex LLC» (США) бурильних труб на $19,93 млн. Про це повідомляється у системі Prozorro, інформує видання “Наші гроші”

До 15 жовтня на Полтавщину та Харківщину поставлять 3 203 т бурильних труб API 5D PSL-3 виробництва фірми «Shanxi Fenglei Drilling Tools Co., Ltd.» (Китай) із покриттям не давніше року. Гарантійний строк становить рік. Перелік із цінами наведено наприкінці.

Єдиним допущеним конкурентом було житомирське ТОВ «БТК-Центр Комплект»із продукцією фірми «Petromaterials (Cangzhou) Co., Ltd.» (Китай). Суперником керує Юрій Опанасюк, а володіють Жанна Опанасюк і ПП «Торговий дім «Біотехнологія» Віталія Ейсмонта. Останній раніше був депутатом Житомирської облради від «Самопомочі».

Керуючим партнером створеної у Пенсильванії в 2016 році фірми «Vorex LLC»(США) є громадянин США Федір Закусило. Ще він відомий як президент і власник «Liberty Tool International, Inc», створеної у 2016 році в Делавері. Українське представництво «Ліберті Тул Інтернешнл, Інк» брало участь у трубних тендерах «УГВ» та «Укртрансгазу».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання