DOZORRO-NEWS

«Укрпошта» висловилась щодо законопроекту №7206

19.12.2017 10:56

Представники ПАТ «Укрпошта» розкритикували законопроект  №7206 «Купуй українське - плати українцям” назвавши його потенційним джерелом корупції. Відповідну позицію підприємства оприлюднено в розділі новин на порталі ProZorro.

«Ми беззаперечно підтримує ініціативи щодо розвитку вітчизняного виробництва та загального сприяння економічному росту, але ми категорично не згодні із запропонованим у законопроекті механізмом.

Виходячи з багаторічного досвіду роботи системи закупівель ProZorro, ми переконані, що прийняття законопроекту №7206 у запропонованій редакції нанесе величезної шкоди та створить суттєві проблеми як для державних замовників, так і для всіх громадян, які користуються послугами державних підприємств

Укрпошта розуміє необхідність підтримки вітчизняного виробника, якими, до речі, є також і всі державні підприємства. Але стосовно законопроекту 7206 ми вважаємо, що запропонований механізм спрямований, насправді, на лобіювання інтересів дуже вузького кола компаній, а також на повернення старої корумпованої системи державних закупівель та згортання однієї з найуспішніших реформ останніх років – впровадження системи ProZorro у механізм публічних закупівель», - йдеться у повідомленні.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання