DOZORRO-NEWS

«Укрзалізниця» планує віддати “Лайфселл” чергові 7 мільйонів за зв’язок

26.02.2020 11:25

Філія «Центр забезпечення виробництва» Укрзалізниці планує підписати з ТОВ “Лайфселл” договір щодо надання послуг мобільного зв’язку загальною вартістю 7,2 мільйонів гривень. Відповідна закупівля, що пройшла за переговорною процедурою, складається з двох лотів –  99 272 пакетів голосової телефонії (звичайні SIM-карти) та  197 630 пакетів передачі даних, повідомляє «Zалізниця без корупції».

Переговорна процедура обумовлена потребою здійснити додаткову закупівлю в того самого постачальника з метою забезпечення сумісності з наявними технологіями. Під сумісністю розуміється закупівля 2017-го року на 3,7 мільйона гривень в результаті якої передбачалося придбати пакети телефонного зв’язку з безкоштовною корпорацією, інтернетом та для деяких пакетів з роумінгом в інші країни. У 2018 та 2019 роках за тією ж схемою було підписано договори з ТОВ «Лайфселл» на 5,6 млн. грн. та 6,7 млн. грн. відповідно.

Щороку побажання залізничників до кількості послу мобільного зв’язку зростають, так порівнюючи минулорічну закупівлю зросла на 7 111 пакетів голосової телефонії та 33 070 пакети послуг передачі даних мобільної телефонії.

ТОВ «Лайфселл» належить фірмі ЛАЙФСЕЛЛ ВЕНЧУРС КООПЕРАТІЕФ Ю.А. (Нідерланди), якою в свою чергу керує турецька фірма Turkcell.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання