DOZORRO-NEWS

Управління держохорони замовило спецавтівок на 15,7 мільйонів гривень

03.07.2020 11:29

Управління державної охорони України за результатами тендерів замовило ТОВ "Гранд Мотор" автомобілів на загальну суму 15,71 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Цьогоріч ТОВ "Гранд Мотор" поставлять 11 спецавтомобілів СКС-TPV-ПС виробництва ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» на базі мікроавтобусів Toyota Proace Verso 2019 р. в. із дизельним двигуном 150 к. с. Євро 5 і 6-ступеневою механічною коробкою передач по 974 тисяч гривень за одиницю.

Вони матимуть кондиціонер, круїз-контроль, системи безпеки, подушки безпеки водія і переднього пасажира, захист двигуна, дзеркала з підігрівом, килимки, а також додатково аптечку, проблискові маячки, сигнально-гучномовний пристрій та тонування вікон.

В українських салонах ця модель поки не представлена. 

Окрім того замовлено чотири спецавтомобілі СКС-THX-ПС виробництва того ж «Спец-Ком-Сервісу» на базі повнопривідного пікапа Toyota Hilux 2019 р. в. із дизельним двигуном 150 к. с. Євро 6 і 6-ступеневою механічною коробкою передач по 1,25 мільйона гривень.

Вони матимуть кондиціонер, системи безпеки, подушки безпеки водія і переднього пасажира, захист двигуна, дзеркала з підігрівом, килимки, а також додатково аптечку, проблискові маячки, сигнально-гучномовний пристрій, фаркоп і тонування вікон.

Цікаво, що у салонах Toyota Hilux Business із такими двигуном і коробкою передач та кондиціонером без дообладнання коштує в півтора раза дешевша – 766-833 тисяч гривень залежно від знижки.

Хмельницька «Гранд Мотор» на чолі з Андрієм Джагаряном належить Тетяні Дерешук та Марії Гвоздьовій – дружині колишнього нардепа від «Блоку Петра Порошенка» Михайла Гвоздьова. Загалом з 2008 року фірма отримала державних підрядів на 114,50 млн грн.

Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» є директор Сергій Калюш із Вишневого та Михайло Городових із Черкащини. Із 2011 року він натендерив переважно в силовиків 1,33 мільярдів гривень. У 2016 році прокуратура відкрила кримінальне провадження проти посадовців Нацгвардії, котрі нібито сприяли перемогам «Спец-Ком-Сервісу» на торгах щодо закупівлі техніки.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання