DOZORRO-NEWS

Управління СБУ Львівщини поповнить автопарк новеньким Skoda Kodiaq Sportline

06.04.2021 11:22

Управління Служби безпеки України у Львівській області за результатами відкритих торгів замовило автомобіль Skoda Kodiaq Sportline за 1,24 мільйона гривень у дочірнього підприємства «Автотрейдінг-Львів». За інформацією видання «Наш гроші. Львів», силовики придбають автомобіль у другій за вартістю комплектації серед п’яти варіантів для моделі Skoda Kodiaq. 

Згідно з технічним завданням, управління отримає п’ятимісний Skoda Kodiaq Sportline 2020 або 2021 року випуску в кольорі «quartz grey metallic». Серед особливостей машини − багатофункціональне шкіряне спортивне кермо для радіо і телефона з підігрівом та пелюстками перемикання передач. До комплекту автомобіля входить освітлення простору для ніг спереду і позаду, передній бардачок з підсвічуванням, функцією охолодження та утримувачем для ручки без замка.

В машині передбачена двозонна система кондиціонування з електрорегулюванням та комбіфільтром, передні та задні електросклопідйомники з блокуванням для безпеки дітей та автоматичне затемнення дзеркал. Окрім того, буде встановлений асистент автоматичного керування дальнім світлом фар із затемненням дзеркал та датчиком дощу.

Речниця управління СБУ у Львівській області Роксолана Яворська пояснила, що силовикам потрібна була машина з кузовом «універсал», і після моніторингу ринку зі всіх марок ця за ціною та характеристикам підійшла найкраще.

«Це одна зі стандартних наших закупівель для оперативно-розшукової та контрдиверсійної роботи. Співробітники повинні бути забезпечені автомобілями», − зазначила вона.

Дочірнє підприємство «Автотрейдінг-Львів» належить ТОВ «Юнайтед Армор Груп» киянки Ольги Пришляк. З 2017 по жовтень 2018 року «Юнайтед Армор Груп» керував колишній перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Олег Мамчур. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання