DOZORRO-NEWS

Виконком 30-тисячного міста придбав через «ProZorro» автівку за 755 тисяч гривень

21.04.2017 13:07

Виконком 30-тисячного міста придбав через «ProZorro» автівку за 755 тисяч гривень

За результатами проведеного тенеру виконавчий комітет Першотравенської міської ради Дніпропетровської області замовив у ТОВ «Автоцентр-Дніпропетровськ» легковий автомобіль вартістю 755 тис грн. Інформація про це розміщена на порталі «ProZorro» повідомляє видання «Наші гроші».

Згідно умов договору фірма поставить міськраді Skoda Superb у комплектації Ambition 1.8 TSI, що передбачає наявність підігріву передніх сидінь, кліматконтроль з комбіфільтром, подушки безпеки, пакет «погані дороги», Вluetooth, комп’ютер Maxi-Dot та ін.

За даними офіційних дилерів акційні ціни на Skoda Superb у відповідній комплектації починаються від 760 тис грн., базовий же комплект Skoda Superb девеший майже на сотню тисяч і стартує від 674 тис грн.

Засновниками «Автоцентр-Дніпропетровськ», повідомляють журналісти є ТОВ «Автотрейдінг атолл груп» та ПрАТ «Атолл холдінг». Бенефіціаром є Олег Боярин, який також є бенефіціаром «Єврокару».

Цікавою особливістю даної закупівлі є те, що у Першотравенську мешкає 30 тис жителів. Загальна площа міста складає 3 км2.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання