DOZORRO-NEWS

Виконком Львівської міськради змінив внутрішнє положення про застосування ProZorrо

16.02.2018 19:57

Сьогодні, 16 лютого, виконавчий комітет Львівської міськради вніс зміни до свого ж рішення від 13 січня 2016 №13 «Про здійснення електронних закупівель у м. Львові».  Відповідно до нововведень публічні закупівлі здійснюватимуть через систему ProZorro, якщо вартість предмета закупівлі товарів чи послуг дорівнює або перевищує 50 тис. грн, а робіт – 500 тис. грн, повідомляє Zahid.net з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

«Положення рішення застосовується до замовників, які здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання, у разі проведення закупівель за кошти міського бюджету міста Львова або кошти комунальних підприємств за умови, що вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 50 тис. грн, а робіт – 500 тис. грн», – зазначено у повідомленні.

Крім того положеннмя передбачена можливість проведення оперативних закупівель без проведення аукціонів.

«У разі необхідності проведення оперативних закупівель з метою уникнення можливих негативних наслідків від неотримання певних товарів, робіт і послуг у стислі терміни (1-2 дні) закупівлі здійснюються за погодженням профільного заступника міського голови. У цьому разі в електронній системі оприлюднюється звіт про укладений договір відповідно до ст. 10 закону «Про публічні закупівлі» та обґрунтування оперативності закупівлі», – значиться новій редакції положення.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання