DOZORRO-NEWS

Вінниччина за 9 місяців 2018-го зекономила в ProZorro понад 200 мільйонів гривень

06.12.2018 10:24

На Вінниччині за 9 місяців поточного року замовники області зекономили через систему ProZorro 203 мільйонів гривень. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«За 9 місяців поточного року за результатами проведених закупівель через систему ProZorro за рахунок коштів обласного, районних та міських бюджетів міст обласного значення економія коштів склала 203 млн грн, з яких 44% - це кошти обласного бюджету, 32,7% - міські бюджети міст обласного значення, 23,3% - кошти районних бюджетів. При цьому економія по допорогових закупівлях склала 53,3 млн грн , що становить 26,1% від загальної суми», - йдеться у повідомленні.

Найбільша частка зекономлених коштів припадає на ОДА та її структурні підрозділи і заклади, які їм підпорядковані – понад 138 млн грн. Рівень економії склав 5,6% від передбачених витрат на закупівлі. Загалом ОДА та підрозділами проведено понад 14 тисяч закупівель.

 Відповідно до результатів моніторингу інформаційної бази ProZorro, Вінницька обласна державна адміністрація входить до трійки лідерів за кількістю проведених закупівель через електронну систему та посідає перше місце серед лідерів за рівнем економії коштів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання