DOZORRO-NEWS

За послуги з доставки і монтажу грінруму для «Єробачення» НСТУ заплатить 219 тисяч євро

24.03.2017 19:59

За послуги з доставки і монтажу грінруму для «Єробачення» НСТУ заплатить 219 тисяч євро

В рамках підготовки до пісенного конкурсу «Євробачення-2017» ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» підписало договір про надання професійних послуг із виготовлення, доставки, встановлення (монтажу), технічної підтримки, демонтажу конструкції грінруму з компанією «Unbranded LLC» (Нідерланди). Загальна вартість послуг склала 219 тисяч євро, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на інформацію про проведений тендер, розміщену на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro».

Закупівлю провели за переговорною процедурою через відсутність конкуренції та нагальність потреби. У договорі вказано, що виконавця затвердили на вимогу Європейської мовної спілки.

Згідно умови опублікованого договору, доставити матеріали для майбутнього грінруму, де конкурсанти після виступів чекатимуть оцінок журі, мають до 31 березня, а вже до 18 квітня конструкція має бути повністю змонтованою.

Компанія «Unbranded», генеральним директором якої є Гастон ван де Поель (Gaston van de Poel), монтувала сценічні конструкції для «Євробачення – 2015» у Відні (Австрія).

Окрім даного договору НСТУ в березні замовила у цієї ж фірми монтаж сцени за 851 тис євро

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання