DOZORRO-NEWS

За проєкт реставрації Жовківського замку готові заплатити 14 мільйонів гривень

13.11.2019 10:02

Державний історико-архітектурний заповідник у Жовкві оголосив закупівлю науково-проєктних робіт на ансамблі Жовківського замку. При очікуваній вартості в 14 мільйонів гривень виконати замовлення майбутній підрядник має до 30 квітня 2021 року, інформує видання «Варіанти».

Як вказано у закупівлі, науково-проєктні роботи потрібно здійснити в рамках державного інвестиційного проєкту "Комплексна реставрація і пристосування ансамблю Жовківського замку Державного історико-архітектурного заповідника у м. Жовкві". Зокрема, передбачається реставрація і пристосування замку з прилеглою територією і парком під музейні, культурно-освітні, культурно-туристичні та рекреаційні функції з масовим відвідуванням людей.

Передбачається пристосувати ансамбль замку під:

  • історичний музей;
  • міжнародний навчально-методичний центр реставрації пам’яток і охорони культурної спадщини;
  • тризірковий готель на 50 місць з рестораном першого класу на 75 місць;
  • молодіжний центр праці і творчості;
  • концертно-видовищний заклад з сезонним театром під відкритим небом на 3-5 тисяч глядачів;
  • адміністрація Державного історико-архітектурного заповідника у м. Жовкві з офісними, допоміжними, господарськими і технічними приміщеннями;
  • замковий парк з ставом, де також знаходитимуться: дитяче містечко з атракціонами, зимовим катком і дитячим кафе; літній театр з закритим танцмайданчиком і автостоянкою; станція прокату човнів.

Будівельно-реставраційні роботи передбачається виконати в одну чергу, відтак у проєктній документації необхідно передбачити поділ будівельно-реставраційних робіт на етапи за роками виконання.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання