DOZORRO-NEWS

За розпил чотирьох тендерів АМКУ оштрафував на третину мільйона фірму з Рахова

03.08.2021 10:40

Адміністративна колегія Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала ТОВ «Квадробуд – БПВ» на 340 тисяч гривень за порушення конкуренції на тендері з реконструкції амфітеатру Рахова та інших закупівлях. За інформацією видання «Наші гроші.Львів»товариство вибороло перемогу щодо замовленням вартістю понад 2 млн грн, змагаючись із пов’язаним підприємцем. Конкуренти ймовірно використовували одну техніку для підготовки своїх документів, бо на них була однакова пляма.

Адмінколегія перевірила не лише закупівлю реконструкції амфітеатру, а й інші: реконструкцію місцевої площі, будівництво спортмайданчика, капремонт тротуарів. І з’ясувала, що конкуренти подавали пропозиції з одного електронного майданчика та ІР-адреси, спільно використовували одну електронну пошту, мають спільних працівників, господарські відносини через перерахунки коштів на товар, спільне використовували комплекс АВК, а кошториси складала одна людина.

За порушення на кожній закупівлі «Квадробуд – БПВ» оштрафували по 68 тисяч гривень. Крім 340 штрафу фірма тепер позбавлена права брати участь у торгах на наступні три роки.

ТОВ «Квадробуд – БПВ» зареєстроване 2017 року в Рахові. Керує та володіє фірмою уродженець Рахова Павло Бердар. Основний вид діяльності фірми – організація будівництва будівель. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання