DOZORRO-NEWS

Житомирські комунальники замовили прибирання вулиць фірмам місцевих політиків

15.01.2021 08:58

Комунальне підприємство “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради провело два тендери на послуги з прибирання тротуарів у місті. За прибирання 146,73 тисяч м2 комунальне підприємство заплатить сумарно 897,2 тисяч гривень, повідомляє «Житомир.Інфо».

За умовами тендерної документації, переможці відкритих торгів мають у зимовий період: механізовано прибирати тротуари та зупинки громадського транспорту від снігу, обробляти території тротуарів загального користування та зупинок громадського транспорту протиожеледними сумішами та інше. А от у літній період фірми мають вручну підмітати тротуари загального користування та зупинок громадського транспорту. скошувати траву на зеленій зоні між тротуаром та проїзною частиною вулиці.

Очікувана вартість закупівлі в першому тендері становила - 574,5 тисяч гривень. Економічно найвигіднішу пропозицію запропонувало ТОВ “Управляюча компанія “Полісся”, однак її відхилили за невідповідність вимогам тендерної документації. У підсумку КП “Управління автомобільних шляхів” опублікувала намір підписати договір з ПП «Євро Сервіс Плюс», яке за 573,18 тисяч гривень готове прибирати тротуари на 26 вулицях Житомира площею 112,39 тисяч м2.

Фірма-підрядник заснована в серпні 2019 року в Житомирі. Власником є Юрій Володимирович Піньковський. У 2020 році він балотувався до Житомирської міської ради від ПП “Перемога Пальчевського”.

У другому тендері КП “Управління автомобільних шляхів” має намір підписати договір з ПП "Крошня-ВЖРЕП №4” вартістю 324 тисяч гривень. Закупівлю замовник провів через переговорну процедуру. Фірмі буде доручено прибирання 7 вулиць площею 34,34 тисячі м2.

ПП "Крошня-ВЖРЕП №4” засноване в травні 2016 року в Житомирі по вулиці Отаманів Соколовських, 7. Власником фірми є ексдепутат міської ради минулого скликання від ПП “Опозиційний Блок” Володимир Андрійович Тичина.

Журналісти зауважують, раніше КП “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради уже уклало чотири угоди на послуги з прибирання тротуарів на загальну суму 2,95 мільйонів гривень.  Прибирати тротуари Житомира будуть чотири фірми, які належать міським депутатам та помічникам екснардепа.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання