DOZORRO-NEWS

Золотоноське КП замовило реконструкцію колектора фірмі, яку підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

12.10.2021 09:11

Золотоноське комунальне підприємство «Міський водоканал» провівши відкриті торги замовило ПП «Ріалбуд» третю чергу реконструкції самоплинного та напірного колекторів водовідведення. Вартість замовлення склала 40,3 мільйонів гривень, пише видання «18000» з посиланням на Prozorro.

Першу чергу робіт по реконструкції замовляли ще в 2016 р. Під час робіт планувалося реконструювати трохи більше 400 м колектору в центрі міста.

Перша черга також передбачала закупівлю матеріалів для всієї довжини колектору, а це понад 8 км. Крім того, було придбано 3 тис кубометрів піску. Другою чергою передбачили укладання 2 км раніше придбаних труб та купівлю ще 2 тис кубометру піску.

Із двох учасників дешевшу пропозиції на торгах подало підприємство «Ріалбуд», що зареєстроване на Київщині. Роботи мають завершити до кінця наступного року.

«Ріалбуд» прописане у місті Богуслав, що в Київській області. Його власником є Арташес Татоян. До квітня цього року «Ріалбуд» мало назву ПП «Татоян».

Минулого року це підприємство втрапило у скандал на Черкащині. Підрядник відремонтував дорогу у Звенигородському районі, де вже за кілька місяців крізь асфальт проросла зелень. У серпні 2020 підрядник отримав підозру від СБУ за більш ніж мільйон збитків обласному бюджету.

Також у 2020 році фірма втрапила у низку скандалів на Київщині. Фірму підозрюють у завищенні обсягів виконаних робіт та внесення до фінансово-звітної документації завідомо неправдивих даних.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання