Новий функціонал на DOZORRO виходить у відкрите бета-тестування

29.05.2018 19:43

Новий функціонал DOZORRO - Профіль виходить у відкрите бета-тестування.

Що це таке? Ми зводимо профіль учасника і замовника на одній сторінці. Саме у цьому профілі ви зможете побачити загальну “велику картинку” свого потенційного контрагента чи об’єкту моніторингу. 

Як це буде працювати? Набір різноманітних метрик з конструктором, який ви налаштовуєте “під себе”. Для вас будуть доступні параметри: найактивніші постачальники, скарги, додаткові угоди та багато іншого.

Ми будемо вам дуже вдячні за пропозиції: Що би ви хотіли ще бачити у профілі? Що змінити, які метрики чи таблиці додати?

Просимо подавати пропозиції через нову форму зворотнього зв’язку на порталі. Сторінка, з якої ви подаєте відгук, фіксується автоматично і вам не треба її вносити вручну. Будемо вдячні за повідомлення про помилки й ваші поради по покращенню. В наших планах протягом найближчих місяців додати до профілю ризик-індикатори, зв’язки з реєстром електронних декларацій, чорним списком АМКУ.

Також, ми готуємо функціонал порівняння замовників/учасників. Ви зможете обрати різні інституції та порівняти їхні показники між собою. Такий собі hotline для закупівель. Та чи не найголовніше - ми готуємо до запуску Індекс DOZORRO! Такий собі рейтинг, але не зовсім. 

Деталі повідомимо згодом.



Профілі замовників та учасників у BI Prozorro

Як в аналітичному модулі подивитися основну інформацію про різних замовників та компанії, що працюють у публічних закупівлях

02.04.2024 10:54

Вплив тривалості строку подання пропозицій на успішність закупівель будівельних робіт

Як замовники встановлюють строки подання пропозицій, і як це впливає на кількість учасників на будівельних тендерах.

19.02.2024 13:11

Чи стануть прозорішими оборонні закупівлі: аналіз законопроєкту 8381

Які зміни пропонують депутати і чи допоможуть вони вирішити системні проблеми закупівель Міноборони.

08.02.2023 15:00

Правила публічних закупівель мають бути однакові для всіх

Депутати пропонують змінити правила для закупівель коштом місцевих бюджетів. ТІ Україна закликає не голосувати за цей законопроєкт.

24.10.2022 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання