Останні події на Панелі керівних органів. Моніторинг ДАСУ та додаткові угоди

19.09.2019 14:00

Що? 

Оцінка останніх подій під час проведення закупівель в Публічному модулі аналітики ВІ

Що робимо? 

На прикладі керівного органу розглядаємо останні події, які відбулися при проведені процедур закупівель його підпорядкованими організаціями

Чому це важливо?

Функціонал дозволяє керівному органу оцінити рівень ефективності проведення закупівель підпорядкованими організаціями

Ми продовжуємо знайомити вас з Панеллю керівних органів Публічного модуля аналітики ВІ. Ми вже розповідали частину про лист Останні події і зараз презентуємо декілька доробок. Окрім вже наявних можливостей оцінки скарг, неуспішних лотів та розірваних договорів, стало доступним аналітика по моніторингами ДАСУ та оцінці додаткових угод. 

На вкладці «Моніторинг ДАСУ» ви можете побачити моніторинги, які були розпочаті за останні 7/30/60 днів, який поточний статус відповідного моніторингу та, у разі наявності, дату висновку, результат моніторингу та зафіксовані порушення.

Вкладка «Додаткові угоди» розкриває укладені додаткові угоди протягом останніх 7/30/60 днів, причини внесення ЗМІ до договору та загальну кількість додаткових договорів. Цей параметр рахує усі підписані додаткові угоди по договору за попередні часи. Параметр не вказує, що в цей день будо підписано 76 додаткових угод, параметр вказує, що остання була підписана впродовж останніх 7 днів (отже, 75 інших додаткових угод будо підписано раніше).

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program та Проекту USAID / UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS”

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання