Останні події на Панелі керівних органів. Моніторинг ДАСУ та додаткові угоди

19.09.2019 14:00

Що? 

Оцінка останніх подій під час проведення закупівель в Публічному модулі аналітики ВІ

Що робимо? 

На прикладі керівного органу розглядаємо останні події, які відбулися при проведені процедур закупівель його підпорядкованими організаціями

Чому це важливо?

Функціонал дозволяє керівному органу оцінити рівень ефективності проведення закупівель підпорядкованими організаціями

Ми продовжуємо знайомити вас з Панеллю керівних органів Публічного модуля аналітики ВІ. Ми вже розповідали частину про лист Останні події і зараз презентуємо декілька доробок. Окрім вже наявних можливостей оцінки скарг, неуспішних лотів та розірваних договорів, стало доступним аналітика по моніторингами ДАСУ та оцінці додаткових угод. 

На вкладці «Моніторинг ДАСУ» ви можете побачити моніторинги, які були розпочаті за останні 7/30/60 днів, який поточний статус відповідного моніторингу та, у разі наявності, дату висновку, результат моніторингу та зафіксовані порушення.

Вкладка «Додаткові угоди» розкриває укладені додаткові угоди протягом останніх 7/30/60 днів, причини внесення ЗМІ до договору та загальну кількість додаткових договорів. Цей параметр рахує усі підписані додаткові угоди по договору за попередні часи. Параметр не вказує, що в цей день будо підписано 76 додаткових угод, параметр вказує, що остання була підписана впродовж останніх 7 днів (отже, 75 інших додаткових угод будо підписано раніше).

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program та Проекту USAID / UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS”

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

Рамкові угоди в Публічному модулі аналітики ВІ

Перевага Рамкових Угод – кожна зі сторін отримає надійних партнерів для довгострокової співпраці. Додатковою перевагою для постачальників є можливість налагодити співпрацю з держустановами на чітко визначений період та ефективність планування участі в інших закупівлях. Застосування Рамкових Угод надає можливість замовникові забезпечити економію часу та адміністративних ресурсів, закуповуючи товари та послуги на строк до 4 років, при цьому витративши час та ресурси на укладання Рамкових Угод лише один раз

22.11.2019 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання