Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

25.10.2019 15:00

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на e-mail, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

Після переходу знайдіть у верхній частині сторінки кнопку «Увійти». Натисніть на неї та оберіть як саме будете реєструватися. Є можливість пройти авторизацію через Gmail або Facebook.

Після авторизації зв‘явиться ваше ім’я та прізвище на місці, де була кнопка «Увійти». Натисніть на ім’я/прізвище і відкриється поле «Підписка». Натисніть на нього.

Перед вами буде відображено усі закупівлі, якщо ви вже підписані на яку-небудь закупівлю, якщо ви новий користувач - тут поки що буде порожньо. Також, після переходу, буде відкритий розділ налаштування сповіщень. Є три варіанти: сповіщення через e-mail, через Telegram або Skype. Активуйте їх.

Підписатися на закупівлю можно перейшовши на неї. Знайдіть через пошук будь-яку цікаву закупівлю, відкрийте її, знайдіть з правого боку кнопку «Підписатись», натисніть на неї. Все, тепер ви будете отримувати сповіщення про закупівлю. Перевірте це в ваших підписках.

Якщо Ви перейшли на сайт ProZorro і бажаєте підписатися на закупівлю ,було реалізовано швидкий перехід з ProZorro на DOZORRO. Просто знайдіть логотип DOZORRO, натисніть на нього і виконайте підписку.

Відео-інструкція:

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program та Проекту USAID / UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS”

Як BI Prozorro може допомогти керівним органам?

Інструкція допоможе керівному органу ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 14:44

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

Як користуватися аналітичним інструменто під час перевірки закупівель розповіли представникам Хмельницької міської ради

Для працівників структурних підрозділів Хмельницької міської ради було проведено навчальний семінар, який організувано за участю Відділу планування діяльності та стратегічного розвитку підприємств міста спільно з громадською організацією Transparency International Ukraine. Метою семінару було розповісти про особливості громадського контролю державних закупівель у системі ProZorro.

21.10.2019 21:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання