Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

25.10.2019 15:00

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на e-mail, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

Після переходу знайдіть у верхній частині сторінки кнопку «Увійти». Натисніть на неї та оберіть як саме будете реєструватися. Є можливість пройти авторизацію через Gmail або Facebook.

Після авторизації зв‘явиться ваше ім’я та прізвище на місці, де була кнопка «Увійти». Натисніть на ім’я/прізвище і відкриється поле «Підписка». Натисніть на нього.

Перед вами буде відображено усі закупівлі, якщо ви вже підписані на яку-небудь закупівлю, якщо ви новий користувач - тут поки що буде порожньо. Також, після переходу, буде відкритий розділ налаштування сповіщень. Є три варіанти: сповіщення через e-mail, через Telegram або Skype. Активуйте їх.

Підписатися на закупівлю можно перейшовши на неї. Знайдіть через пошук будь-яку цікаву закупівлю, відкрийте її, знайдіть з правого боку кнопку «Підписатись», натисніть на неї. Все, тепер ви будете отримувати сповіщення про закупівлю. Перевірте це в ваших підписках.

Якщо Ви перейшли на сайт ProZorro і бажаєте підписатися на закупівлю ,було реалізовано швидкий перехід з ProZorro на DOZORRO. Просто знайдіть логотип DOZORRO, натисніть на нього і виконайте підписку.

Відео-інструкція:

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program та Проекту USAID / UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS”

Як BI Prozorro може допомогти керівним органам?

Інструкція допоможе керівному органу ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 14:44

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання