Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

06.12.2019 13:00

Що?

Логотип, зміни на листах «Учасники», «Організатори» та «Тендери/лоти»

Що робимо?

Представляємо зміни, які оптимізують роботу з Модулем, підвищивши його швидкодію

Чому це важливо?

Кожне звернення до Публічного модуля аналітики ВІ тягне за собою опрацювання великих обсягів інформації, яка є специфічною і потрібна меншій кількості користувачів. Через можливість опціонального додавання деяких колонок до таблиць на листах ми пришвидшимо обробку основної інформації і за запитом інформацію на листах можна буде доповнити

Публічний модуль аналітики ВІ тепер має персоніфікований логотип та відповідає корпоративному кольору DOZORRO. Окрім Публічного модуля аналітики ВІ, Професійний модуль також тепер має своє лого.

Друга новина стосується процесу оптимізації роботи модуля ВІ для підвищення показників швидкодії. Це не означає, що ми щось видалили. На листі «Учасники», «Організатори» та «Тендери/лоти» Етапу закупівель Публічного модуля аналітики ВІ всі колонки відображалися одразу. Деякі з них ми просто згорнули. Для того, щоб їх відобразити, вам потрібно знайти над таблицями на сторінках функціонал «Показати поля по:» та поставити галочку біля відповідних розділів і вони будуть відображені в таблиці нижче. Які колонки тепер відкриватимуться за викликом? На листі «Тендери/лоти» тепер опціонально будуть відображені колонки по пропозиціях, договорах, економії та рамкових угодах.

На листі «Учасники» у разі додаткового відбору буде відображена інформація по ризиках учасника, дискваліфікаціях та контактній інформації.

На листі «Організатори» приховані тепер колонки по економії, неуспішних тендерах та тривалості етапів.

Відео-інструкція:

Оновлений лист "Показники" Публічного модуля аналітики ВІ

На листі “Показники” ви побачите основні показники системи, зокрема кількість процедур, очікувана вартість, економія, кількість організаторів, пропозицій на торги та кількість учасників. 

21.05.2020 18:00

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання