Портал DOZORRO: нові можливості

22.11.2018 14:00

Моніторинговий портал DoZorro – це платформа, де кожен учасник системи може дати зворотній зв’язок державному замовнику чи постачальнику. Колись наша команда вже представляли портал, але сьогодні ми хочемо представити новий функціонал, яким кожен учасник системи може скористатися при дослідження контрагентів, зв’язків між ними та виявити закупівлі, які потенційно мають ризики.

Головна сторінка порталу Дозорро включає розділ миттєвого переходу до закупівлі та фільтрів, якими можна скористатися у значно збільшити результативність пошуку. Незмінним нижче залишився  огляд останніх новин в сфері публічних закупівель.  

Давайте розглянемо фільтри, які можна використати при пошуку. Більшість з них ви знаєте і використовуєте, але нововведенням стала можливість дослідження закупівель на наявність ризику, або їх сукупності. Якщо з переліку обрати декілька ризиків, система відбере процедури, де ці ризики зустрічалися разом. Якщо бажаєте знайти закупівлі, де зустрілися відібрані ризики окремо - поставте позначку навпроти “Шукати будь-який з обраних ризиків”. Опис для кожного ризику ви можете знайти за позначкої “і”. Загальна кількість ризиків - 37. 

Окрім ризиків, з’явилася можливість відфільтрувати закупівлі за типовими відгуками. Оберіть з переліку - і опрацьовуйте закупівлі.

Окрім опису процедури оскарження, типових порушень, цікавих блогів та новин Дозорро володіє переліком аналітичних інструментів, серед яких публічний та професійний модулі ВІ і новий функціонал - профіль замовника/учасника. Давайте серед великої кількості закупівель знайдемо одну, де є визначений переможець і перейдемо на неї. Перед нами є профіль закупівлі, де міститься уся інформація про неї, а також з цієї сторінки можна перейти на профіль учасника або замовника. Клікаємо під “Замовником” на кнопку “Профіль”.

Тепер перед нами профіль замовника. В верхній частині загальна інформація і Індекс Дозорро даного замовника. Згодом ми детальніше про нього поговоримо. Нижче є багато інформації щодо роботи замовника. Вся необхідна інформація зібрана в одну місці і доступна для аналізу.

Для переходу на Профіль учасника, поверніться на закупівлю і під учасником натисніть кнопку “Профіль”. Структура така сама.

Ще з додаткового функціоналу - на сторінці Публічного модуля аналітики ВІ теперь всі інструкції згруповані по користувачам, що значно полегшило пошук і задовільняє потреби певної групи.

Ще інструкції, які допоможуть розібратись з тим, як шукати конкретні закупівлі в Публічному модулі аналітики:

  1. Як залишити відгук на DOZORRO
  2. Попередній огляд порталу DOZORRO

Повний перелік інструкцій є на сторінці інструментів DOZORRO та Youtube каналі.

Задати питання можна в Facebook групі "Аналітичні інструменти ProZorro".

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання