Три відповіді. Три підтвердження порушень

15.06.2017 19:46

Експерти “Центру громадського моніторингу та досліджень” отримали відповідь з Держаудитслужби на три звернення по виявлених порушеннях Закону України «Про публічні закупівлі» замовниками Закарпатської області:

- Управління освіти Тячівської районної державної адміністрації неправомірно розділило предмет закупівлі на частини уникнувши проведення тендерної закупівлі та уклало договори на закупівлю паливної деревини на суму 399 702,00 грн. 

- Управління міського господарства виконавчого комітету Мукачівської міської ради під час проведення відкритих торгів на закупівлю легкового автомобіля очікуваною вартістю 470 000,00 грн. в порушення вимог закону встановило в тендерній документації технічні характеристики, які сформульовані таким чином, що одночасно задовільнити всі заявлені технічні вимоги може тільки один автомобіль марки Fiat Doblo Combi Maxi, чим було обмежено конкуренцію та призвело до дискримінації учасників.

- Свалявська міська рада неправомірно розділила предмет закупівлі на частини уникнувши проведення тендерної закупівлі та уклала договори на закупівлю продуктів харчування на суму 300 000,00 грн.

Перевіривши дані закупівлі Західний офіс Держаудитслужби України підтвердив виявлені порушення та надіслав замовникам рекомендації щодо вжиття заходів щодо усунення порушень та притягнення до відповідальності винних осіб.

Нездорове будівництво

Майже дві третини угод на будівництво медичних амбулаторій у Львівській області укладені з порушеннями

14.03.2019 21:00

Колишній УБОЗівець отримує мільйонні тендери у Львові

Комунальне підприємство «Зелений Львів» доручило ремонтувати «Скнилівський парк»за 43,9 мільйона гривень компанії колишнього «убозівця», яка має сумнівний досвід виконання аналогічних договорів, але користується прихильністю райадміністрацій Львова.

20.02.2018 17:53

Як "Центр компетенцій Prozorro" змінює роботу замовників

«Люди не вірять в те, що хтось їм може безкоштовно підказати і допомогти. Робота в центрі компетенцій почала трохи змінювати таку свідомість замовників» - Мирослав Сімка, голова ГО «Центр громадського моніторингу та досліджень»

11.01.2018 13:44

Зона Comfort'у Івано-Франківської облради

Комунальне підприємство Івано-Франківської обласної ради вдруге порушило законодавство і уклало договір з підприємцем-порушником. Цього разу ціна питання складає 1,11 мільйон гривень за кросовер Toyota Highlander 2,7L Comfort 2017 року випуску.

10.10.2017 17:12

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання