Які ремонти купувала ваша школа і дитсадок: онлайн-мапа Львова

23.07.2018 17:01

Знайдіть на онлайн-мапі Львова свою школу чи дитсадок і перевірте витрати з 2016 року. Перейдіть на тендери і ознайомтесь: хто, що і за скільки ремонтував, коли мали (мають) закінчити роботи, чи були скарги на закупівлю. DOZORRO нанесли на мапу Львова 151 навчальний заклад, в яких ремонтні роботи фінансувались Львівською міською радою.

Щоб знайти школу за номером чи адресою, натисніть на квадрат в правому верхньому куті або перейдіть на сторінку Google-карти і скористайтесь пошуком. Помітили недостовірність даних? Відсутній навчальний заклад? Повідомте DOZORRO у Facebook і ми спробуємо додати навчальний заклад на мапу.

Школа №66 на ремонти отримала 8,5 млн грн. Зокрема, на капітальний ремонт системи опалення витратять 4,9 млн грн, а на ремонт спортивного майданчика - 2,9 млн грн.  В Школі №57 проходить дорогий ремонт спортивного майданчика за 6,6 млн грн, а ремонт даху і фасаду обійдеться в 1,2 млн грн

В Школі №70 у 2018 році за 7 млн грн Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради замовило в компанії “Захід-плюс” добудувавти корпус навчального закладу.

«Цьогоріч відділом освіти було оголошено торги, визначено переможця та підписано угоду. Тому найближчим часом розпочнуться роботи для того, щоб ми могли завершити цей об’єкт до кінця 2018 року і відкрити там 3 дошкільні групи, в яких буде виховуватися близько 85−90 дітей», – розповіла Зоряна Довганик, начальниця управління освіти Львівської міської ради.

Львівська гімназію з поглибленим вивченням інозмених мов “Престиж” витратила 3,5 млн грн. Ремонтували шкільний спортивний майданчик, коридор на третьому поверсі і замінювали вікна. Спортмайданчик за 2,9 млн грн ремонтує фірма «Еліт спорт груп». Зауважимо, що розслідувачі Наші гроші. Львів писали про змову на торгах за участю цієї фірми.

В Школі №97 за 1,8 млн грн планує зробити ремонт спортивного майданчика і ще за 436 тис. грн ремонт санвузлів. Роботи дістались компанії “Галицький будівельник”. З 2018 році львівська фірма фігурує у кримінальному провадженні щодо імовірного розкрадання державних коштів на ремонті пологового корпусу Львівської обласної клінічної лікарні. Власник “Галицького будівельника” працював начальником управління (квартирно-експлуатаційного) Західного оперативного командування, головою Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради та директором ДП Міноборони України «Західвійськбуд». За 2,5 роки фірма виграла тендерів на 151 млн грн. Більше про забудовника читайте в розслідуваннях Наші гроші. Львів.

Серед дитячих садочків протягом останніх двох років найбільше отримав нещодавно відремонтований ДНЗ №168. У 2016 році провели закупівлю капітального ремонту території із заміною огорожі за 1,4 млн грн. Право на виконання робіт виграла фірма “Еталон-ком”. Компанія зареєстрована на початку 2016 року у Львові, а його власниками є Роман Лобай (95%) та Назар Корман (5%). Роман Лобай був помічником народного депутата Володимира Парасюка на громадських засадах та проректором з адміністративно-господарської роботи Львівського державного університету фізичної культури. Цікаво, що Лобай є головою Громадської ради при управлінні освіти Львівської міської ради, а Корман - членом цієї ради.

Як знайти конкретну закупівлю у місті і залишити відгук на якість робіт, товару чи послуг? Дивіться це відео або прочитайте текстову інструкцію від DOZORRO.

Над створенням мапи працювали Шамшур Анастасія, Ірина Шемечко та Артем Бабак

Чорнобиль у ProZorro: будівельна зона відчуження для обраних

Команда DOZORRO роздивилась публічні закупівлі для зони відчуження за останні три роки

09.08.2019 09:13

Юні “орли” та “орлиці”: на чому і скільки заробляють діти в ProZorro (інфографіка)

В день захисту дітей Трансперенсі Інтернешнл Україна обрала найцікавіші історії успіху молодих українців, які підписали з державними органами контрактів на 24 млн грн.

01.06.2019 14:11

Що купували садки Києва: онлайн-мапа

Ми додали на онлайн-мапу Києва закупівлі дитячих садків з 2016 року. Знайдіть свій садок, перейдіть на тендер і подивіться: що, коли, в кого і як дорого купували.

24.09.2018 10:27

“DZIDZIO”, феєрверк, авіашоу: що купують міста й села до Дня Незалежності

Виступ гурту DZIDZIO у Дніпрі обійдеться у 18 000 гривень за 1 хвилину виступу, а в селі під Одесою буде запущено феєрверк на 80 000 гривень.

22.08.2018 03:38

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання