DOZORRO-NEWS

Аудитори підтвердили висновки громадських експертів зобов’язавши львівське КП розірвати договір на власний піар

05.12.2019 11:38

Державна аудиторська служба України підтвердила, що торги на  послуги з організації та підтримки зв’язків з громадськістю на суму 1,6 млн грн львівське КП «Зелене місто» провело із порушеннями. Відповідну перевірку аудиторська служба здійснила після звернення «Центру громадського моніторингу та досліджень». У своєму рішення аудитори зобов’язали комунальне підприємство розірвати договір. 

Переможцем тодішнього тендеру було оголошено приватне підприємство «Перфектні рішення», яке 15 жовтня підписало договір з комунальним підприємством. За договором, «Перфектні рішення» повинні було створювати контент про комунальне підприємство та публікувати його в ЗМІ та соціальних мережах, а також провести дослідження громадської думки про роботу підприємства та його проекти, моніторити інформацію про ЛКП, проводити прес-конференції тощо.

Фактично ж фірма позмагалась із технічним учасником. Її суперником був лише приватний підприємець Ігор Маркевич, який завантажив архів із документами, захищений паролем, що не дозволяло ознайомитись з його змістом.

Сам же  переможець тендеру не надав довідку із відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та трудову книжку одного із працівників фірми.

Аудитори підтвердили висновки експертів Центру, а також зазначили, що довідка про відсутність заборгованості, яку подало ПП «Перфектні рішення» не має цифрового підпису, а тому є нечинною. Протягом п‘яти робочих днів «Зелене місто» повинне розірвати договір.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання