DOZORRO-NEWS

Центр громадського моніторингу та досліджень оспорив неправомірну закупівлю дров та вугілля проведену Монастироцьким психоневрологічним інтернатом

27.07.2017 21:03

За інформацією ГО "Центр громадського моніторингу та досліджень"  під час підписання угоди між КЗЛОР «Монастироцький психоневрологічний інтернат»  та ТОВ «ЕНЕРГОПРОМХОЛДИНГ» на закупівлю кам’яного вугілля та дров на суму 357 000,00 грн. було допущено ряд порушень які нівелюють результати закупівлі. Інформація про це розміщена на офіційному сайті організації.

Зокрема активісти вказують на неправомірне відхилення найдешевшої пропозиції та визначення переможцем учасника тендерна пропозиція якого не відповідала вимогам документації.

За результатом аналізу даної процедури закупівлі експертами Центру було скеровано звернення у Держаудитслужбу України та Управління захисту економіки Нацполіції які підтвердили наявність порушень, що привел до понесення додаткових витрат та збитків на суму 50 600 грн.

ГО "Центр громадського моніторингу та досліджень"  повідомляє - замовнику надіслано рекомендації щодо вжиття заходів по усуненню порушень, розірвання договору про закупівлю та притягнення до відповідальності винних осіб.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання