DOZORRO-NEWS

Чернівецький універистет закупився обладнанням для виявлення "жучків"

13.06.2018 13:52

Колективне підприємство Хозрахунковий науково-технічний центр «Квант» поставить Чернівецькому національному університету імені Юрія Федьковича радіообладнання на суму 881,42 тис грн. Про це повідомляється у системі «ProZorro», інформує видання «Наші гроші».

За ці кошти університет отримає автоматизований комплекс радіомоніторингу та пошуку закладних пристроїв (пристроїв негласного знімання голосової та відеоінформації) власного виробництва у складі бльш ніж десятка позицій. У тому числі ноутбук не гірше Intel Pentium Dual-Core 1600MHz / 4Gb / 300Gb / 2USB та центральний блок комплексу – аналізатора спектрально-часових параметрів у діапазоні частот від 9 кГц до 9 ГГц.

Журналісти зауважують, закупівлю провели за переговорною процедурою, оскільки відкриті торги двічі доводилося відміняти через нестачу учасників, бо на них приходив лише «Квант». Ще раніше на два тендери взагалі ніхто не прийшов. Крім того, одного разу «Квант» став переможцем аналогічних торгів, однак його відхилили, бо замовник прийняв рішення «щодо додаткового отримання сертифікату відповідності», зважаючи на рекомендації з листа щодо відхилення «Кванту» від Департаменту захисту економіки Управління захисту економіки в Чернівецькі області Національної поліції України.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання