DOZORRO-NEWS

ДБР поповнить автопарк шістьма новенькими автівками за понад 8 мільйонів гривень

01.12.2020 11:22

Державне бюро розслідувань за результатами трьох тендерів замовило у ТОВ «ВіДі Автострада» шість легкових автомобілів спеціалізованого призначення 2020 року випуску на загальну суму 8,12 мільйонів гривень. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє видання «Наші гроші».

До кінця року підрядник має  поставити тонований позашляховик Toyota Land Cruiser 200 4.6 Dual VVT-I 6 A/TElegance із сигнально-гучномовним пристроєм та маячками на радіаторі за 1,8 мільйона гривень. Крім того ДБР замовило п’ять позашляховиків Toyota Land Cruiser 150 Prado 2.8 D-4D 6 A/T у комплектації Base із сигнально-гучномовним пристроєм та маячками на радіаторі по 1,05 - 1,06 мільйона. Всі шість автівок укомплектовані зимовими шинами і металевим захистом двигуна.

Сума угод лише на 0,04% нижча від загальної очікуваної вартості закупівель.

Єдиним конкурентом із такими самими автомобілями було львівське ТОВ «Сервісний центр «Діамант» Павла Волкова із Червонограда, яким керує Олександр Горбачов.

Засновниками «Віді Автострада» з-під Києва є ТОВ «Віді Алея» та ТОВ «Віді Груп», а кінцевим бенефіціаром – Віталій Джуринський. Усі три компанії входять в однойменну групу «ВіДі». Постачальник є офіційним дилером з продажу нових автомобілів Toyota.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання