DOZORRO-NEWS

Демонтаж колишнього дитсадка в Житомирі виконає фірма, що запропонувала провести роботи вдвічі дешевше очікуваної вартості

28.10.2020 11:21

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради провело тендер на демонтаж навчально-виховного комплексу №11, що знаходиться в Житомирі на провулку Річковому, 12-в. 

При очікуваній вартості в 821,13 тисяч гривень перемогу здобуло ТОВ “АртХаус” з остаточною пропозицією у 439 тисяч, повідомляє «Житомир.Інфо».

Прикметно, що в аукціоні взяли участь 10 компаній, які готові були виконати замовлення за цінами від 439 до 815,47 тисяч гривень. Економічно найвигіднішу пропозицію ТОВ “АртХаус” замовник на початку визнав аномально низькою. Однак фірма пояснила, що ціна тендерної пропозиції зменшена за рахунок зменшення вартості 1 маш/години власної та орендованої техніки, а також за рахунок зменшення розміру прибутку, адміністративних та загальновиробничих витрат в частині заробітної плати, коштів на покриття решти статей загальновиробничих витрат.

У підсумку управління капбудівництва оголосило про намір підписати з ТОВ “АртХаус” відповідний договір. За інформацією аналітичного порталу YouControl   компанія за останні 3 роки має 2 судові справи, де вона виступає відповідачем та 14 кримінальних судових справ пов'язаних з компанією.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання