DOZORRO-NEWS

Держгеокадастр Житомирщини замовив проведення робіт з інвентаризації земель області

04.06.2020 11:42

Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області за результатами проведеного тендеру уклало договір з ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» щодо надання послуг з проведення робіт державної інвентаризації земель на території Житомирщини. При очікуваній вартості закупівлі 5,9 мільйонів гривень взяти участь у відкритих торгах виявили бажання 11 фірм, проте до аукціону були допущені лише три учасники, повідомляє «Житомир.info».

Провівши торги тендерний комітет мав намір укласти договір з ТОВ «Ренесанс Груп», проте у підсумку відхилив найдешевшу пропозицію, оскільки учасник у 5-денний термін від дня повідомлення про намір укласти з ним договір не прикріпив скан нотаріально завіреної копії довідки про не судимість і не перебування у розшуку службової особи, яка представляє інтереси учасника. Тож переможцем було визнано наступну найбільш економічно вигідну пропозицію – 5,16 мільйонів гривень, яку запропонувало ТОВ «Юнекс Консалтінг».

За даними ГУ Держгеокадастру в Житомирській області, площа земель державної власності, що підлягає інвентаризації, становить 35 тисяч гектарів. В першу чергу будуть проінвентаризовані несформовані земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної форми власності та ділянки с/г призначення державної власності відомості про які відсутні у Державному земельному кадастрі.

За умовами договору, термін виконання робіт – до 10 грудня 2020 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання